Diferența E-Bici

DIFERENȚA E-BICI

Descoperă cele 3 elemente de noutate prin care E-BICI
se diferențiază pe piața bicicletelor electrice din România!

E-BICI este soluția perfectă pentru a circula confortabil și în siguranță. Poți alege și tu să fii special, cu cele mai calitative biciclete electrice existente pe piață la momentul actual. Iată 3 motive pentru care ar trebui să-ți cumperi bicicleta electrică preferată de la E-BICI.ro!

1. Deschidere spre colaborare

COLABOREAZĂ CU NOI!

E-Bici.ro este partener oficial Italwin și Wayel în România. Comercializăm biciclete electrice de calitate, realizate de branduri cu renume și, în general, suntem deschiși către colaborare. Fie că ești persoană fizică sau dorești să le oferi clienților/angajaților/colaboratorilor tăi o experiență unică, E-Bici este soluția ideală.

Suntem deschiși către colaborări cu magazinele de retail din domeniu, de pe piața din România. Contatează-ne pentru a stabili o întâlnire și pentru a vedea împreună cum poți deveni reseller E-Bici în România!

Fie că ești sau nu reseller E-Bici, poți deveni colaborator pentru service Italwin și Wayel în România. Putem semna contracte pentru garanție service și întreținere pentru toate bicicletele Italwin și Wayel achiziționate prin intermediul E-Bici. Devino și tu colaborator pentru service autorizat în România!

Ești proprietarul unei unități de cazare și vrei să le oferi clienților tăi o experiență unică? Vrei biciclete electrice pentru angajații și colaboratorii tăi? Esti conducător al unei administrații locale județene (primărie, consiliu local) și vrei să oferi soluții sustenabile de transport în localitate? Contactează-ne pentru a discuta împreună programe și oportunități de colaborare!

Ești managerul unei companii/departament și te preocupă în mod activ ideea de Wellbeing în organizația ta? Vrei să promovezi conceptul de sustenabilitate? Contactează-ne și hai să stabilim împreună modul în care putem colabora!

2. Testare bicicletă înainte de cumpărare

Planifică un test ride!

Îți oferim ocazia, în premieră, să testezi o bicicletă electrică E-BICI. Poți beneficia de un test ride înainte de a achiziționa o bicicletă, la tine acasă, la birou sau în orice altă zonă confortabilă ție. Alege modelul de bicicletă preferat și completează formularul alăturat pentru a planifica un test ride. Vei fi contactat în cel mai scurt timp, telefonic sau prin e-mail, pentru a fixa detaliile test ride-ului.

Programează-te chiar acum!

3. Finanțare

Finanțare prin partenerii noștri bancari

Magazinul nostru oferă posibilitatea achiziționării unei biciclete electrice performante în rate. Poți alege produsul preferat cu o perioadă de finanțare de 6 până la 12 luni, cu 24 luni garanție și 0% DOBÂNDĂ prin intermediul soluțiilor financiare oferite de partenerii noștri.