2 ani garanție

2 ANI garanție

E-Bici oferă garanție oricărui produs din gama Italwin și Wayel!

Magazinul nostru oferă posibilitatea de a achiziționa unele dintre cele mai performante biciclete electrice din lume, alături de o gamă largă de accesorii pentru acestea. Pentru fiecare dintre aceste produse oferim garanție: o perioadă de 24 de luni pentru biciclete și 12 luni pentru acumulatori.

Despre garanție

E-Bici oferă garanție tuturor produselor originale din gama Italwin și Wayel, care nu au suferit modificări neautorizate și care au fost utilizate corect, conform instrucțiunilor. Putem oferi garanție tuturor produselor cumpărate prin intermediul nostru sau al partenerilor.

Termeni garanție

    • Cadrul, afișajul, controlerul și ansamblul motorului beneficiază de un termen de garanție de 24 de luni. Orice problemă survenită în acest interval este rezolvată prin reparația componentei afectate. Oferim garanție doar pieselor originale, cumpărate prin intermediul nostru sau al partenerilor și folosite corespunzător.

 

    • Bateriile originale și cumpărate prin intermediul nostru sau al partenerilor noștri beneficiază de garanție pe un termen de 12 luni. Orice problemă survine în acest caz va fi soluționată prin înlocuirea bateriei. Oferim garanție doar pentru bateriile originale, care au fost utilizate corect.